Tag: crash

Loja e re e Crash Bandicoot mund të jetë bërë leak
Kanë kaluar gati dy vjet që nga publikimi i Crash Bandicoot 4: It's About Time, por gjendja e lojës ka qenë në pikëpyetje. Vitin e kaluar, Activision njoftoi se zhvilluesi i Toys for Bob ishte bërë një studio mbështetëse për…
Update-i i Call of Duty Season 6 po bën crash lojën
Update-i i Season 6 për Call of Duty: Warzone dhe Modern Warfare sjell me të një sistem të ri të sistemit të metros në Verdansk, por gjithashtu duket të ketë bërë broken lojën për disa përdorues. Lojtarët po raportojnë crashes…
Disa emra lojtarësh në Fortnite po bëjnë crash lojën
Nëse vrisni një lojtarë që ka emër me shkronja kineze, loja juaj do të bëjë freeze Edhe pse Fortnite është loja më e madhe battle royale, ajo nuk është perfekte. Epic ka ende shumë punë me rregullimin e lojës në…
Një bug i Facebook bën crash aplikacionet e iOS
Disa prej aplikacioneve të prekura ishin Viber, Spotify, por edhe lojëra si PUBG Mobile dhe Free Fire Gjatë ditës së sotme, shumë aplikacione në iOS kanë patur crash të vazhdueshme dhe nuk mund të përdoreshin nga përdoruesit e iPhone. Ky…
Rockstar lançon një patch për Red Dead Redemption 2, por nuk punon
Lançimi i Red Dead Redemption 2 në PC ka qënë shumë problematik Red Dead Redemption 2 erdhi në PC ditën e djeshme, por lojtarët kanë hasur në disa probleme me lojën. RDR2 ka pasur crash të shumëta, të cilat kanë…
Eventi The End në Fortnite bëri crash Twitch
Në Mixer mendohet të ketë ndodhur e njejta gjë. Teksa miliona njerëz tentuan të shikonin eventin The End, për mbylljen e Season 10 në Fortnite, Twitch bëri crash. Mbi një milion fansa hynë nëpër kanalet e tyre të preferuara për…