Traileri i parë i Crash Bandicoot 4 ka dalë dhe është mjaft nostalgjik
Duke i qëndruar besnik premtimit të saj, Activision ka zbuluar plotësisht Crash Bandicoot 4: It's About Time. Në fakt, prezantimi i rregullt ishte më i mirë se leaks, pasi më në fund pamë lojën në aksion në Geoff Keighley's Summer…
Thashethemet sugjerojnë se ka një lojë për PS5 Crash Bandicoot në zhvillim
Ka kaluar kohë që kur ne kemi parë një lojë të Crash Bandicoot në lëshim. Pas suksesit të N.Sane Trilogy, fansat duan një shtesë të re për ekskluzivitetin. Sipas thashethemeve, kjo lojë e re Crash Bandicoot do të jetë një…
Zbulohen lojërat e PS Plus për shkurt 2020 në PlayStation 4
3 lojëra, por jo Crash Bandicoot çuditërisht Lojërat e shkurtit 2020 për PS Plus janë zbuluar. Si zakonisht, të abonuarit do të marrin dy lojëra falas për PlayStation 4, por këtë rradhë falas do të jetë gjithashtu edhe Firewall Zero…
Një lojë e re Crash Bandicoot mund të vijë së shpejti
Çfarë nostalgjie! Ka kohë që qarkullojnë zëra se një lojë e re Crash Bandicoot është afër dhe duket se ato vetëm po shtohen. Disa influencers në mediat sociale kanë marrë merch me Crash Bandicoot papritur dhe kjo lëvizje përputhet me…
Niveli i ri i Crash Bandicoot HD
Siç e dimë Vicarious Visions është duke rikrijuar serinë e Crash Bandicoot në HD mbas 20 vitesh. Kanali zyrtar i Crash Bandicoot në YouTube ka postuar një video të nivelit “Sewers” i cili ështe rinovuar dhe përmirësuar. Ky nivel është…