Tag: crash bandicoot 4 it’s about time

Lojërat falas të PS Plus për Korrikun janë live
Është e marta e parë e muajit, që do të thotë se numri i ri i lojërave falas që vijnë në PlayStation Plus për Korrik 2022 janë tashmë të disponueshme për t'u shkarkuar. Brenda javës së kaluar, Sony zbuloi grupin…
Traileri i parë i Crash Bandicoot 4 ka dalë dhe është mjaft nostalgjik
Duke i qëndruar besnik premtimit të saj, Activision ka zbuluar plotësisht Crash Bandicoot 4: It's About Time. Në fakt, prezantimi i rregullt ishte më i mirë se leaks, pasi më në fund pamë lojën në aksion në Geoff Keighley's Summer…