fbpx

Tag: cranked

3 këshilla si të mbijetoni në Cranked në Cold War Zombies
Update i ri në Black Ops Cold War ka sjellë shumë ndryshime dhe një ndër këto ndryshime është ardhja e Cranked në Zombie Mode. Cranked është një game mode shumë ndryshe nga mode e tjera që jeni mësuar dhe ardhja…
Si të luani Black Ops Cold War Zombies falas në PC dhe konsola
Bazuar dhe në njoftimin tonë 2 ditë më parë, Black Ops Cold War Zombies është tashmë falas për tu luajtur për 1 javë Sipas Activision, ata që nuk kanë lojën tani mund të kenë akses falas në mode-in e lojës…