Crackdown 3 do të lançohet në 15 shkurt të vitit të ardhshëm
E shumëpritura dhe shpesh herë edhe e vonuar Crackdown 3 më në fund ka një datë konkrete të lançimit. Loja mbi luftimin e krimit do të lançohet në 15 shkurt 2019. Microsoft e shpalli datën këtë fundjavë dhe gjithashtu zbuloi një…