Tag: cr7

Pique-s i bie Ronaldo në FIFA 22 dhe reagimi i tij është ikonik
Gerard Pique merr një kartë fantastike FIFA 22, hajmalia e Manchester United dhe rivali i tij i vjetër i Real Madridit, Cristiano Ronaldo, dhe legjenda spanjolle pati një përgjigje ikonike teksa festoi kartën e pabesueshme të FUT. Edhe yjet më…
Lojtarët e Free Fire po kërkojnë të bëhet ban Chrono
Free Fire është një lojë e famshme battle royale në tregun e lojërave mobile dhe është e njohur për bashkëpunimet dhe partneritetet e saj të shumta. Një nga karakteristikat që e bën këtë lojë të dallohet nga konkurrentët e tjerë…