Tag: covid

George RR Martin i Game of Thrones e zë COVID-19
Në San Diego Comic Con, HBO publikoi trailerin më të fundit për serialin, i cili përqendrohet rreth fabulës "Dance of the Dragons", dhe fansat ndanë shpejt emocionet e tyre në internet. Dikush tjetër që mezi pret serialin është autori George…
Facebook ka në plan të fillojë rihapjen e zyrave më 10 maj
Selia kryesore dhe lokacionet në Bay Area do të hapen me kapacitet 10%, nëse numrat e rasteve të reja me COVID-19 vazhdojnë të bien. Të premten Facebook konfirmoi qe po planifikon hapjen e zyrave me kapacitet 10 % me 10…
Gaming gjatë COVID: Si ka ndikuar pandemia në argëtimin e shqiptarëve online?
Për çfarë kanë kërkuar më shumë shqiptarët gjatë vitit 2020? Viti 2020 ishte një vit shumë i vështirë  për  të gjithë ne dhe ndryshe nga të tjerët. Por përsëri kjo gjë nuk i ka penguar shqiptarët që të kërkojnë gjërat…