Tag: courtside report

Përditësimet e fundit të NBA 2K22 MyTeam nga Courtside Report
NBA 2K22 do të dalë brenda një jave, kështu që është koha perfekte që 2K Sports të zbulojë të gjitha përditësimet e NBA 2K22 MyTeam. Përmes një Raporti tjetër të thelluar të Courtside, ne kemi një paraqitje të shkurtër në…
NBA 2K21 sjell update-tin më të fundit për Xbox Series X dhe PS5
2K zbuloi një Courtside Report që përmban patch notes me përditësimet më të fundit për NBA 2K21 në PlayStation 5 dhe Xbox Series X | S. Patch-i përmban një update krejt të ri për të sjellë pranverën në The City,…
Updates mbi ratings të lojtarëve kanë ardhur në NBA 2K21
Një update i ri i ratings të lojtarëve NBA 2K21 u lëshua për t'i dhënë një përmirësim për lojtarët që po performojnë mirë, ndërsa në të njëjtën kohë të përkeqësojë ratings të lojtarëve që janë në rënie. Midis atyre që…
Një shpjegim i thellë i next-gen gameplay për NBA 2K21 – Courtside Report #2
Sot do të jetë Courtside Report #2 ku ne javën e kaluar folëm për disa nga shtesat më të mira që mund të prisni të provoni me goditjet, driblimet dhe pasat kur do të keni akses në lojë në Nëntor.…