CourageJD vret campers në Stadium në Warzone me Javelin
Javelin mund të jetë zgjidhja për campers CourageJD mund të ketë zbuluar zgjidhjen e përsosur për lojtarët që bëjnë camp në majë të Stadium në Call of Duty: Warzone. Streamer-i popullor përdori një Javelin për të eleminuar ekipin e armikut…
CouRage zbulon se kush është streamer-i më i mirë dhe pse
CouRage ka shprehur mendimin tij rreth kësaj teme Kur vjen puna tek streaming në botën e gaming, vetëm një numër i vogël njerëzish kanë arritur majat e famës. Dy prej tyre janë Tim 'TimTheTatman' Betar dhe Jack 'CouRageJD' Dunlop, të cilët janë…