Godfall Review
Që prej daljes në treg, GodFall ka qenë një ndër lojërat më të shumëpritura për PlayStation 5. Godfall të lë një përshtypje të mirë në pamje të parë. Edhe nëse jeni duke luajtur në një PC mesatarisht të fuqishëm, është…
Këto janë kërkesat për të luajtur Godfall në PC-në tuaj
Godfall, "RPG-ja slasher" nga Counterplay Games dhe Gearbox Publishing, do të arrijë në Epic Games Store më 12 Nëntor, që i bie vetëm 9 ditë nga koha e shkrimit të këtij artikulli. Pra, çka do të thotë është se kjo…
Shihni nëntë minuta gameplay nga loja e parë e zbuluar për PS5
Me shumë informacion për Godfall nga vetë zhvilluesit e lojës Loja e parë PS5 që është prezantuar, dhe ajo që i dha fund State of Play të fundit të Sony. Sigurisht, që po flasim për Godfall. Këtë herë kemi parë…
Traileri i Godfall tregon një prej tre klasave të lojës PS5
Traileri më i ri i teaser i Godfall zbuloi një klasë të paparë më parë të quajtur Silvermane, një nga tre klasat kryesore në dispozicion për ju në looter-slasher-in e PS5 dhe PC. Klasat në Godfall përfaqësohen nga Valorplates, secila…
Imazhe të reja të heronjve të Godfall për PS5 janë shfaqur
Shkarkoni këto imazhe të Godfall në desktopin tuaj, vendosini si wallpaper dhe bëni sikur po shihni një ekran teksa bën loading në PS5 Një grumbull i freskët me imazhe të Godfall ka mbërritur për lojën e ardhshme të PS5, dhe…