Tag: Counter-Strike: Global Offensive Butterfly

Thika e CS:GO vjen në Valorant
Inventari i bollshëm i Valorant ka të gjitha llojet e skins të gjalla dhe të çmendura për të cilat lojtarët kanë shpenzuar shuma të mëdha. Sidoqoftë, dyqanit të gjerë ende i mungon thika famëkeqe Counter-Strike: Global Offensive Butterfly. Lojërat Riot…