Tag: counter-strike: global fyes

Lojtarët e CS:GO inspirohen nga 9 vjeçari me sëmundje fatale
Komuniteti Counter-Strike: Global Fyes është frymëzuar nga historia e një fëmije të vogël me një çrregullim gjenetik i cili ende luan dhe shkëlqen në këtë lojë taktike. Një djalë 9-vjeçar nga Kina ka marrë CS:GO pavarësisht se ka distrofi muskulare…