Tag: counter strike 1.6

Dikush bëri që Counter-Strike të funksiononte në Nintendo DS
Një fans i zgjuar Counter-Strike ndërtoi një version plotësisht të luajtshëm të lojës klasike për Nintendo DS dhe po, ju mund të synoni dhe të qëlloni me laps. Counter-Strike, loja që do të vazhdojë të nxjerrë një peizazh esportiv prej…
Valve hedh shenja drejt rikthimit të një arme të vjetër në CS:GO
Arma do të rikthehet në kohë për të festuar 20-vjetorin e lojës Me vetëm disa javë përpara se komuniteti i Counter-Strike të festojë 20-vjetorin e serisë, fansat e CS:GO po bëhen gati për një rikthim të madh për të festuar…