fbpx
Diçka e madhe do të ndodhë në Fortnite për 7 ditë
Një countdown gjigand është shfaqur në qiellin e lojës. Epic Games është duke numëruar mbrapsht ditët për një ngjarje të madhe që do të vijë në Fortnite: Battle Royale. Një orë që ecën mbrapsht është mëse e dukshme në qiellin…
Një stuhi akulli e ngjashme me GoT do të vijë nesër në Fortnite
Shtohen gjithmonë e më shumë ngjashmëritë me Game of Thrones. Për momentin kemi shumë gjëra që po ndodhin në Battle Royale Fortnite. Një tjetër bunker misterioz është shfaqur pranë Happy Hamlets, një sferë akulli thjesht po vërtitet në qiell dhe…