Costume Quest dhe SOMA janë falas në Epic Games Store
Dy lojërat më perfekte që mund të vinin për periudhën e Halloween-it. Lojërat falas që Epic Games ka sjellë këtë rradhë janë në sinkronizim perfekt me tematikën e Halloween-it, por në krahasim me njëra-tjetrën ato nuk mund të ishin më…