Tag: cosmic chests

Ku të gjeni Alien Artifacts në Fortnite | GUIDE
Një nga koleksionet e reja të disponueshme në Chapter 2 Season 7 të Fortnite është Alien Artifacts, të cilat mund të gjenden nëpër hartë dhe të përdoren për të personalizuar skin Kymera me stile alternative. Përditësimi i ri i Season…