Corinna Kopf heq dorë nga Twitch për Facebook Gaming
Facebook Gaming ka shtuar edhe një yll tjetër nga Twitch në radhët e tyre. YouTuber dhe Streamer Corinna Kopf zbuloi lajmin e madh në Twitter, duke shpjeguar se ajo është "super e lumtur" që do të transmetojë ekskluzivisht në Facebook…