Tag: copenhagen flames

Si po ecën Bad News Eagles në PGL Challengers Stage
Ekipi i Bad News Eagles nisi përballjet e fazws sw radhws në tournament e PGL Major Antwerp 2022. Por si po ecën Bad News Eagles në PGL Major Antwerp 2022 deri më tani? Përballja e parë ishte më 14 maj…
Team BLINK thyen një rekord të ri
Team BLINK është një ndër ekipet më të famshme shqiptare e cila së fundmi ka filluar të përfshihet në skena të ndryshme të esports rajonal dhe evropian. Dhe së fundmi TEAM Blink ka arritur një rekord të ri personal, tashmë…
Çfarë do të ndodhë gjatë Swiss Stage Week 1 në Gjirafa50 Masters League?
Pas përfundimit të Group Stage, Gjirafa50 Masters League Season 2 nis fazën Swiss Stage ku ekipet e ftuara dhe ato të kualifikuara do të përballen me njëra tjetrën. Por çfarë pritet që të ndodhë gjatë Swiss Stage Week 1 në…
Cilat janë ekipet pjesëmarrëse në Swiss Stage në Gjirafa50 Masters League?
Pas përfundimit të Group Stage, shumë prej ekipeve pjesëmarrëse janë kualifikuar në fazën Swiss Stage ku do të përballen me njëra tjetrën bashkë me shumë ekipe të tjera të ftuara. Por cilat janë ekipet pjesëmarrëse në Gjirafa50 Masters League Season…