Tag: Cook Serve Delicious! 3?!

Zbulohet loja falas për javën tjetër në Epic Games
Shumicën e kohës, Epic Games Store jep lojëra falas për përdoruesit e saj në mënyrë që ata t’i ruajnë ato në librarinë e tyre dixhitale të lojërave një herë në javë. Dhe këtë javë Epic Games është rikthyer përsëri duke…
Nxitoni të merrni lojën falas në Epic Games
E enjtja ka ardhur dhe Epic Games Store ka zbuluar lojërat e reja falas në dyqanin e saj online. Ju kishit mundësinë të merrnin Unrailed! dhe këtë javë vjen një lojë krejtësisht e re. Loja që erdhi javën e kaluar…
Epic Games Store nxjerr lojërat falas për javën
Epic Games Store rikthehet me një të re falas E enjtja ka ardhur dhe Epic Games Store ka zbuluar lojërat e reja falas në dyqanin e saj online. Ju kishit mundësinë të merrnin Lawn Mowing Simulator dhe këtë javë vjen…