Tag: ConVars

Ban i CS:GO heq qafe 10,000 lojtarë
ConVars "baza e të dhënave për statistikat globale për Counter Strike: Global Offensive" zbuloi më shumë se 10,000 ban nga 4 deri më 6 korrik. Vala masive e ban duket se synon llogaritë boosted të CS:GO si dhe hakerat e…