Tag: controls

Si të ndryshoni controls dhe settings në Free Fire
Në këtë guidë do të shohim se si mund të ndryshoni controls dhe settings në Free Fire. Për të ndryshuar settings në Free Fire duhet të klikoni në gear icon (që ndodhet në cepin e djathtë) në home screen të…