Tag: conti ransomware

I gjithë shteti i Costa Rica sulmohet nga hackers
Nëse keni pasur ndonjëherë nevojë për prova që sulmet kibernetike janë një gjë shumë reale dhe shkatërruese, i gjithë vendi i Kosta Rikës ka shpallur një emergjencë kombëtare pasi është bombarduar me sulme dixhitale. Bleeping Computer raporton se presidenti i…