Pump Shotgun është bërë unvault në update-in e ri të Fortnite
Ky update ishte gjigand për armët dhe items. Sot në mëngjes, Epic Games solli një Content Update për Fortnite: Battle Royale. Me këtë update, katër items dhe armë janë bërë vault, katër të tjera unvault dhe tetë janë modifikuar. Ky…