Tag: content creators

Disa YouTubers të Call Of Duty Mobile kanë skine të personalizuara
Duke mbyllur ditët e fundit të sezonit 11, Call of Duty Mobile po shton disa nga content creators më të njohur të lojës si "skins" në lojë. Një përditësim të martën, më 11 janar, prezanton iFerg si të parin nga…
Ludwig shpjegon pse YouTube është më i mirë se Twitch për stream
Content Creator i njohur Ludwig Ahgren u dha fansave lajmin për lëvizjen e tij nga Twitch në YouTube, duke shpjeguar të mirat dhe të këqijat e shtëpisë së tij të re për stream. "Java e parë e YouTube ka qenë…
A po zëvendësohet YouTube nga TikTok si platforma më e madhe për creators?
Cila është sfida që TikTok po sjellë ndaj YouTube? Që prej fillimit të saj YouTube ka patur një popullaritet tepër të madh dhe ka qënë platforma kryesore dhe më e madhe për creators të cilët I publikojnë videot në ketë…
Charli D’Amelio kap 100 milion ndjekës në TikTok
Charli D’Amelio është creator e parë e TikTok që goditi 100 milion ndjekës. Ajo është e para me shumë distancë gjithashtu, vetëm dy content creators të tjerë kanë thyer 50 milion. Në TikTok, kjo e bën atë më shumë se…
Karantina e COVID-19 mund të jetë gjëja më e mirë që i ka ndodhur content creators
Teksa bota është futur në karantinë gjërat mund të duken pak të frikshme. Shumica prej nesh nuk kanë patur të bëjnë me të më parë dhe izolimi social mund të jetë një aspekt i frikshëm i saj. Teksa qëndrojmë të…
Fortnite: Epic Games ju lejon tashmë të fitoni para duke luajtur
Fortnite ka qenë jashtëzakonisht e suksesshme për Epic Games. Video-loja ka sjellë për zhvilluesin e lojës më shumë se një miliardë dollarë, duke e bërë atë një nga produktet më fitimprurëse ndonjëherë. Për fat të mirë, krijuesi i Fortnite ka…