Tag: Console Rust.

Rust lançohet më në fund në konsolat Xbox dhe PlayStation
Më në fund, që nga sot, Rust është i disponueshëm në konsola. Një nga lojërat e hershme me ndikim në zhanrin suvival, Rust kaloi mbi pesë vjet në Steam Early Access përpara se të ishtepërfundimisht në PC në 2018. Dhe…