Tag: console design

Gucci po shet një Xbox Series X për 10,000 dollarë?!
Gjithnjë e më shumë po shohim modë të nivelit të lartë duke kombinuar ekspertizën e tyre me lojërat. Ju mund të keni parë bashkëpunime midis League of Legends dhe Louis Vuitton, për shembull, në vitin 2020. Duket se lojërat tani…