Tag: Conseration International

Razer ka bërë papuçe
Në kohën e duhur për Ditën Botërore të Gjarprit, Razer ka lëshuar një palë papuçe që shfaqin maskotën e adhurueshme të kompanisë, Sneki Snek. Për 49,99 dollarë, ato vijnë me thembra rezistente ndaj rrëshqitjes dhe mbështjellje të brendshëme prej pelushi,…