Datat dhe oraret e të gjitha konferencave gjatë E3 2019
Gjihtçka duhet të dimë përpara E3 2019 E3 është padyshim shfaqja më e madhe e gaming këtë vit dhe pritet që E3 2019 të përmbushë pritshmëritë e lojtarëve. Edhe pse Sony nuk do të marrë pjesë këtë vit në E3,…