fbpx
Loja e ardhshme falas në Epic Games Store ka një identitet sekret
Conarium u bë falas dje, por java tjetër ngelet një mister, apo jo? Shpresojmë t'i keni marrë kopjet tuaja të The End is Nigh dhe Abzu nga Epic Games Store, pasi këto lojëra tashmë nuk janë më falas. Në vend…