Conan Unconquered është një kthesë intensive në zhanrën RTS
Real-time-strategy është një nga zhanrat më të respektuara dhe njëkohësisht më pak të rrahura në PC. Duket deri diku si diçka që vetëm gamer-at më të përkushtuar mund t'ja ndjekin ritmin dhe mund të vijë si intimiduese në fillim, pasi…
Funcom lançon videon e parë të co-op gameplay për Conan Unconquered
Loja është e disponueshme për pre-order në Steam Në vetëm tridhjetë ditë, RTS i ri nga veteranët e Command & Conquer te Petroglyph do të bëjë debutin e tij. Conan Unconquered do të lançohet në Steam me datë 30 maj. Loja…