Këto janë lojërat e ardhshme falas në Epic Games Store
Lojërat do të jenë live në 2 korrik. Një javë e re, një raund tjetër lojërash falas nga Epic Games Store. Tashmë i jemi kthyer ritmit të zakonshëm ku Epic e njofton para kohe lojën që do të sjellë falas…
PlayStation Plus ofron Conan Exiles dhe The Surge gjatë prillit
Dy lojëra PS4 që mund të mos ia u ketë zënë syri. Klientët e abonuar në PlayStation Plus do të mund të shkarkojnë Conan Exiles dhe The Surge si lojërat që marrin falas për muajin prill. Conan Exiles është një…