Shakaja e 1 prillit të Funcom është e vërtetë dhe vjen në shtator
Në 1 prill, Funcom njoftoi Conan Chop Chop, një lojë me Conan në rolin e një personazhi vizatimor me shkopa për krahë dhe këmbë. Gjithsesi gjatë PC Gaming Show u zbulua se ai trailer nuk ishte një shaka dhe se…