Tag: company of heroes

Merreni Company of Heroes 2 pasi është falas
Për të gjithë fansat e lojërave RTS(Real-Time Strategy), një lojë e re e këtij zhanri është bërë së fundmi falas dhe ajo është Company of Heroes 2. Company of Heroes 2 sjell Luftën e Dytë Botërore në formën e një…
Company of Heroes do të lançohet për mobile më vonë këtë vit
Company of Heroes fillimisht doli për PC në vitin 2006, dhe zhvillohet gjatë Luftës së Dytë Botërore. Duhet të kapësh lokacione strategjike ndërsa përpiqesh të kontrollosh trupat armike mbi një larmi hartash. Sigurisht, objektivat do të ndryshojnë gjatë rrjedhës së…