Tag: Company of Heroes 2

Merreni Company of Heroes 2 pasi është falas
Për të gjithë fansat e lojërave RTS(Real-Time Strategy), një lojë e re e këtij zhanri është bërë së fundmi falas dhe ajo është Company of Heroes 2. Company of Heroes 2 sjell Luftën e Dytë Botërore në formën e një…