Ky është skini fitues i Fortnite Community Choice
Ju prezantojmë me Riley. Fituesi i konkursit të Fortnite Community Choice Skin është Riley, një personazh që shumë veta nuk e njohin fort mirë, por që fitoi gjithsesi. Ajo mban veshur një xhaketë sportive ngjyrë magenta, çizme dhe një maskë.…