Tag: ComicBook

Marvel sapo vonoi një sërë filmash, duke përfshirë “Doctor Strange 2” dhe “Thor 4”
Marvel ka ndryshuar pak axhenden e publikimit të filmave, duke vonuar shumë nga projektet e ardhshme në shkallë të ndryshme. Nëse jeni të njohur me Marvel Cinematic Universe, atëherë mund ta dini se sa saktësisht Disney e ka planifikuar të…
Netflix feston 5 vjetorin e Stranger Things
Kanë kaluar pesë vjet që kur shikuesit udhëtuan në vitin 1983  në Hawkins, Indiana, për sezonin e parë të Strangers Things. Që atëherë, është bërë ekskluziviteti më i madh i Netflix, që përfshin tre sezone me një të katërt duke…