Tag: comic

George RR Martin i Game of Thrones e zë COVID-19
Në San Diego Comic Con, HBO publikoi trailerin më të fundit për serialin, i cili përqendrohet rreth fabulës "Dance of the Dragons", dhe fansat ndanë shpejt emocionet e tyre në internet. Dikush tjetër që mezi pret serialin është autori George…
Crossoverat e Fortnite vazhdojnë me një comic series të Batman
Batman do të marrë një comic book series të Fortnite. Kjo nuk është e habitshme duke marrë parasysh botën e gjerë të crossovers të Fortnite, me DC që e ka futur personazhin në lloje të ndryshme botësh përgjatë viteve të…
Riot dhe Marvel sjellin një comic të ri League of Legends të quajtur Lux
Riot dhe Marvel vijnë me një tjetër kryevepër Riot Games e ka fiksim të futet thellë në historinë e një loje. Gjë kjo që e bëri mjaft emocionues njoftimin e bashkëpunimit të tij me një nga kompanitë më të mëdha…
Comic-u i dytë i Riot dhe Marvel mund të bëhet tanimë pre-order
Lux është champion-i i rradhës që do të ketë një comic të sajën Fansat e League of Legends hodhën sytë për herë të parë mbi comic-un e ardhshëm të Riot Games në bashkëpunim me Marvel Entertainment sot, pasi ai u…