Ninja, Tfue dhe shumë të tjerë reagojnë ndaj vault-it të Combat Shotgun
Stremer-at dhe lojtarët pro kanë shprehur opinionin e tyre për Combat Shotgun Në 6 shtator Epic Games njoftoi se Combat Shotgun do të hiqej zyrtarisht nga loja. Natyralisht disa nga streamerat dhe lojtarët pro më të njohur të Fortnite kanë…
Mund ti thoni lamtumirë një prej armëve më të mira të Fortnite
Falë patch-it të kësaj jave Combat Shotgun nuk është më Epic duket se nuk mund ta lërë dot Fortnite rehat. Për një lojë që e ka si avaz të ketë patch një herë në javë, kjo java e fundit ka…