Combat Knife është arma që ju duhet në Black Ops Cold War: Zombies
Thika është arma me e mirë për të rezistuar sa më gjatë në Cold War Zombies Modaliteti i zombies në Call of Duty: Black Ops Cold War quhet Die Maschine, dhe ndërsa është një "kapitull krejtësisht i ri", disa gjëra…