Kamera e OnePlus 8 Pro mund të shohë përmes rrobave dhe objekteve
Jo, nuk janë rreze X, por gjithsesi është e paparë Shumë përdorues të OnePlus 8 Pro kanë raportuar se nëpërmjet kamerës Color Filter mund të shohin përmes rrobave dhe sipërfaqeve të holla plastike. Nëse zgjedh filtrin Photochrom në menu dhe…