Foto nga seti i Batman mund të zbulojnë pamjet e para të Penguin
Një vit i ri është këtu, dhe kjo do të thotë që Batman po përgatitet të bëjë një rikthim të madh. Jo shumë kohë më parë, puna filloi në Batman-in e Matt Reeves, dhe foto të ndryshme nga seti kanë…