Beta e Call of Duty: Black Ops – Cold War konfirmohet për në Tetor
Beta e multiplayer do të vijë në PC dhe Xbox pas një fundjave ekskluzive për PS4 Call of Duty: Black Ops - Cold War po vjen në Nëntor, dhe në atë që tashmë është një traditë e mirë-vendosur të testeve…
Si të keni akses në beta-n e Call of Duty Black Ops: Cold War
Loja tjetër e Treyarch në Call of Duty po afrohet shpejt por para se të arrijmë në datën e lëshimit të 13 Nëntorit, ju do të keni mundësi të luani herët Në kohën e shkrimit, ekzistojnë dy mënyra për të…
Shihni trailerin lançues të Call Of Duty Black Ops: Cold War
Activision dhe Treyarch publikuan dje trailerin e parë kinematik për Call Of Duty: Black Ops Cold War. Lojtarët u bënë log in në Warzone për të luajtur një modalitet special, "Know Your History". Pasi përfunduan një ndeshje duke mbledhur informacion…