Tag: cold war season1

Season 1 i Call of Duty: Cold War dhe Warzone do të shtyhet tashmë
Call of Duty: Black Ops - Cold War Sezoni 1 tani fillon më 16 dhjetor Data e fillimit të sezonit 1 të Call of Duty: Black Ops - Cold War është caktuar ende për në Dhjetor, megjithëse është disa ditë…
Leak-u i Black Ops – Cold War zbulon skins dhe cosmetics të Season 1
Black Ops Cold War na ka dhënë një vështrim të ri në përmbajtjen e ardhshme të Sezonit 1 duke përfshirë skinet, weapon charms dhe shumë më tepër Ndërsa Black Ops Cold War mund të ketë dalë në treg, ne tashmë…