Loja e re Zombie e Tencent është një imitim i Days Gone
Lojërat me zombie duket se ecin shumë mirë këto kohë. Në fillim kishim Resident Evil dhe pastaj Days Gone. Tani Tencent ka vendosur të na nderojë me një lojë tjetër të së njejtës tematike që duket të ketë shumë ngjashmëri…