Tag: cod vanguard

Kur do të vijë Season 4 Reloaded i Call of Duty Vanguard?
Një datë zyrtare nuk është konfirmuar për Sezonin 4 Reloaded, por përditësimet në mes të sezonit për Call of Duty: Vanguard dhe Warzone duhet të mbërrijnë para fundit të korrikut. Ja çfarë dimë deri më tani për update e radhës.…
Ku mund të ndiqni zbulimin e Call of Duty: Vanguard
Pas disa muajsh spekulimesh dhe thashethemesh, Call of Duty: Vanguard është më në fund në horizont, dhe lojtarët do të jenë në gjendje të marrin shikimin e tyre të parë në lojë me një ngjarje zbuluese që po zhvillohet LIVE…