Tag: CoD MWII Vault Edition

Call of Duty: Modern Warfare 2 | Ja çfarë merrni me çdo edition
Call of Duty: Modern Warfare 2 do të vijë në PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One dhe PC më 28 tetor 2022. Vjen me një campaign, një modalitet co-op dhe multiplayer online, si si dhe shumë përmbajtje falas online…