Tag: COD MWII Gameplay

Call of Duty: Modern Warfare II zbulon gameplay
Pas zbulimit të trailerit të parë të lojës ditën e kaluar, Activision dhe Infinity Ward kanë shfaqur tani demon e parë të lojës nga Call of Duty: Modern Warfare 2. Megjithatë, në vend që të përqendroheni në multiplayer, ky demo…