Lojtarët e CoD thonë se lobby i Modern Warfare po ju shkakton probleme me PS4
Një problem i çuditshëm me lobbyn e Modern Warfare dhe Warzone në lojë është duke bërë që PlayStation 4 të mbinxehet. Kjo sipas deklaratave të personaliteteve të ndryshëm të Call of Duty si Jkap dhe Attach. Ishte Dillon ‘Attach’ Price…