Tag: cod mobile season 9

Kur mund të vijë Cod Mobile Season 9?
Season 9 i CoD Mobile është në prag dhe ekzaltimi për një sezon të ri pritet në javën e kaluar. Shumë shpejt, lojtarët do të kenë një guidë të plotë për përmbajtjen e muajit të ardhshëm në Sezonin 9. Sa…