Tag: cod mobile season 13

Kjo është ajo që ju pret në Call of Duty Mobile Season 13
Ka akoma shumë përmbajtje në këtë sezon Winter War ka prezantuar një mori veçorish në lojën mobile. Kjo përfshin një battle pass të ri, seri ranks, harta, ndryshime balance, armë dhe më shumë. Ashtu si të gjithë sezonet e mëparshme…
Season 13 i Call of Duty: Mobile do të quhet Winter War
Në javët e fundit, Activision ka filluar të na sjellë veçoritë që do të jenë të pranishme në Season 13 të lojës. Dhe së fundmi, kompania zbuloi se sezoni i 13-të do të quhet Winter War. ❄️🌬Bundle up, it's about…
2 armë të reja do të vijnë në Season 13 të CoD: Mobile
Sezoni i 13-të i Call of Duty:Mobile pritet të fillojë më 12 Dhjetor. Activision tashmë ka filluar të hedhë teasers lojëra për atë që fansat mund të presin nga sezoni i ri. Deri më tani, dy harta të reja janë…
Një hartë e Black Ops 4 mund të vijë në CoD: Mobile Season 13
Call of Duty: Mobile Season 13 është afër dhe një pamje e hershme sugjeron që një hartë klasike, tërheqëse për fansat, e Black Ops po vjen në lojë Një imazh teaser i shpërndarë nga llogaria zyrtare e Call of Duty:…